Dominó Trans Kft., Szombathely

Dominó Trans Kft.
Zanati Út 27/B
9700 Szombathely
Vas
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Kft. legfontosabb célkitüzése a fuvaroztatók mindenkori igényének megfelelő komplex fuvarfeladattal összefüggő szolgáltatás (szállítási pontosság, minőség, ) biztosítása.


Cégleírás
A megrendelői igények maradéktalan teljesítésén keresztül kívánja érvényre juttatni alkalmazottainak és a DOMINÓ TRANS Kft. tulajdonosainak érdekeit. Ezért a szolgáltatások, az erőforrások, és az eszközfejlesztés ill. a gazdálkodás területén prioritást biztosít a fuvaroztatók megbízható és teljes körü kiszolgálásának, természetesen figyelembe véve a törvények és a biztonsági szabályok alkotta keretet, alkalmazva ill. felhasználva a modern technikák elemeit és lehetőségeit.
Társaságunk küldetése, hogy a fentiek szellemében; Magas szinten elégítse ki vevőinek kifejezett és elvárt igényeit, - hosszú távon biztosítva ezzel a társaság eredményes müködését, - tartós fennmaradását, a minőség folyamatos fejlesztésével - öregbítve a Társaság jó hírét, versenyképességünk növelését. Hosszú távon biztosítsa alkalmazottjainak és azok családjainak - biztos, - tervezhető és - megfelelő életkörülményeit. Küldetésünknek s elfogadott minőségpolitikánknak megfelelően a vezetés kötelezi magát e szemlélet kialakítására, bevezetésére és fenntartására a társaság minden szintjén. Elvárja alkalmazottjaitól, hogy e szemléletet megértsék, elfogadják és munkájuk során folyamatosan érvényesítsék, bizonyítva ezzel elkötelezettségüket a minőség és a Társaság iránt.
Fenti cél érdekében a fuvarozó-szolgáltató és irányító tevékenységek összehangolt minőségbiztosítási rendszerét müködteti, amely megfelel a nemzetközi szabvány előírásainak. Szervezetünket alkalmassá tesszük egy magas szintü, hatékony és ellenőrzött minőségbiztosítási rendszer müködtetésére, mely megfelel az MSZ-EN ISO 9002 nemzetközi szabvány követelményeinek és egyben szavatolja ügyfeleink megelégedettségét, bizalmát és társaságunk fennmaradását. A kialakított társasági minőségpolitika közös gondolkodás és akarat eredménye amely a minőségbiztosítási rendszer müködtetésén keresztül érvényesül.
Kulcsszavak:
Fuvarozás, Nemzetközi Fuvarozás, Nemzetközi Szállítmányozás, Teherfuvarozás, Belföldi fuvarozás, Közúti Fuvarozás, Közúti Áruszállítás
Dominó Trans Kft. a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dominó Trans Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Zanat U. 27/B
  9700  Szombathely
 2. Zanati Út 27/B
  9700  Szombathely
 3. Zanati U. 27/B
  9700  Szombathely
 4. Selyemrét U. 5.
  9700  Szombathely
 5. Selyemrét U. 5.
  9700  Szombathely
 6. Zanati Út 23-25.
  9700  Szombathely
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete