Milos Logistics Kft., Szombathely

4 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Leírás

A fuvarozási tevékenységet 70 darab saját járművel végezzük. A szombathelyi logisztikai központ és a székesfehérvári képviselet szolgál a járművek telephelyéül, az irányítás és az adminisztráció lebonyolítása is itt történik. Járműveink megfelelnek az EURO II normának, megkezdődött az EURO III környezetvédelmi normát kielégítő járművek beszerzése.
A járművek műszaki színvonalának fenntartásához Szombathelyen saját javítóbázissal is rendelkezünk. A fuvarozási folyamat irányítását számítógépes rendszerrel végezzük.
Valamennyi gépjármű mobiltelefonnal van ellátva, jelenleg folyik az autók műholdas nyomkövető rendszerrel és fedélzeti számítógéppel történő felszerelése.


Cégleírás
A nemzetközi szállítmányozási és fuvarozási főprofillal rendelkező Milos Cégcsoport Szombathelyen a Claudius Ipari Parkban logisztikai központot működtet. Társaságunk 1990-ben magánvállalkozás formájában kezdte meg tevékenységét. A székesfehérvári telephelyen működő szervezeti egység elődje egy nagymúltú, piacvezető országos hálózattal rendelkező vállalatcsoport egyik vállalata privatizációjaként került a cégcsoportba.
A tradicionális szakmai tapasztalat így egyesült az új vállalkozás rugalmasságával, dinamikájával. Eszközállományban, infrastruktúrában és humán erőforrásban folyamatos fejlesztéseket hajtottunk és hajtunk végre melynek eredményeként a társaság vagyona 582 millió forintra nőtt, árbevételünk 2000-ben elérte az 1965 millió forintot, a foglalkoztatottak száma pedig meghaladta a 460 főt.
Társaságunk teljes körű logisztikai szolgáltatást végez.
Kulcsszavak:
Szállítmányozás, Szállítás, Fuvarozás, Nemzetközi fuvarozás, Teherfuvarozás, Nemzetközi szállítmányozás, Belföldi fuvarozás, Közúti fuvarozás, Közúti áruszállítás, Vámügyintézés, Vámügynökség, Belföldi, Nemzetközi, Közúti
Milos Logistics Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Milos

, több mint 2 évvel ezelőtt

Kollégák,minden más céggel jobban jártok még akkor is,ha nem kaptok fizetést.Ide ne! Milos Attila( Szombathely )

Gkv állás

, több mint 2 évvel ezelőtt

Azoknak a gkv kollégáknak irok akik ide akarnak jönni dolgozni nézzék meg a kövkezö cikket a neten!!
2 év 10 honap letöltendő buntetést kapott a M és M kft szhelyi fuvarozó kft ugyvezetője!! Igy válalj nála munkát

Fizetés az elvégzett munka után

, több mint 2 évvel ezelőtt

A gkv-t felvételkor fél imformácioval látja el őket és ha proba idő alatt ki akar szállni az illető mert rájön,hogy átvágják,csak 5 hét után tudja megtenni és az elvégzett munkáért járó bért mondva csinált ürüggyel nem fizeti ki. ill. csak annyit fizett a mi a minimál bérnek felel meg. ha reklamálsz neked ugrik és megakar verni!

melo

, több mint 2 évvel ezelőtt

ha ide akarsz jonni melozni legyen kezpenzed legalabb fel misi. mert anekul ehen halsz.mert mire fizet ez a draga jo crg. a fel milla se se se biztos hogy eleg.es le sz..k hogy veled mi van,es hogy mi lesz.
Megjegyzés

több mint 2 évvel ezelőtt

Kedves kolléga! 12000 km-t autoztam a mocsoknak 5 héten keresztul 3x mondtam fel a probaidő alatt kaptam 200 eu-t a többit "tulfogyasztás és töblet km" cimen nem fizette ki!! (amikor rájöttem,hogy a tandemje 1 ezer éves MAN tülfogyaszt jeleztem hogy kiszállok 5 hét után hozott haza!! Na igy álljon be valaki ehhez a M...k céghez!! Bár a Felesége becsszóra megigérte,hogy kifizetnek"mert ő a fönök" Annyit ért a szava mint ő maga!!

Írjon véleményt a(z) Milos Logistics Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Puskás Tivadar Út 11.
  9700  Szombathely
  (94) 331 094
 2. Puskás T. U. 19.
  9700  Szombathely
  (94) 514 620
 3. Puskás T. Út 11.
  9700  Szombathely
  (94) 514 080
 4. Alkotás utca 41.
  9700  Szombathely
  +36 94 511 379
 5. Zanati Út 23-25.
  9700  Szombathely
  (94) 510 441
 6. Zanati U. 27/B
  9700  Szombathely
  (94) 511 505
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete