Parti Kertészet, Szombathely

Parti Kertészet
Kámont Oladdal Összekötő Út Mellett
9700 Szombathely
Vas
+36 94 714 093
+36 94 714 092
+36 94 714 093
Ellenőrzött adatok, Frissítve 2 hónappal ezelőtt

Leírás

Szombathely zöldövezetében, a Perint-patak partján (melyre nevünk is utal) található kertészetünk. Létrejötte Nagy Attila tulajdonos nevéhez fűződik. A Nagy család három nemzedékének szorgalma, tapasztalata és tudása ötvöződik benne. A gyökerek száz éves múltra vezethetők vissza, a nagyapa gróf Ambróz-Migazzi István kertésze volt, részt vett a Jeli Arborétum kialakításában és telepítésében. Az édesapa a Kertész Tsz.
egyik alapító tagja és időközben a családi kertészet alapjait is lerakta. Nagy Attila fogékonyan, nyitott szemmel járta a világot, a látottakból levont tapasztalatok, és a vásárlói igények figyelembevételével alakította ki az áruda arculatát. A hagyományokat és a jelen kor technikai lehetőségét felhasználva jött létre a PARTI KERTÉSZET Az áruda megnyitása 2002. március 21-ére a tavasz első napjára esett.
A kínálat jelentős részét saját termesztésű, helyi klimatikus viszonyok között megnevelt növények adják, amellett folyamatosan megújuló színes árukészlettel elégítjük ki a vásárlói igényeket. Bemutató kertünk segítséget nyújt a növények beültetésével kapcsolatban és kellemes kikapcsolódás helyszínéül szolgál.

 1. About
 2. Contact
 3. Deutsch
 4. Dienstleistungen
 5. English
 6. Gallery
 7. Magyar
 8. Nyitva Tartás
 9. Products
 10. Services

Kulcsszavak:
Évelők, Bogyósok, Kétnyári, Gyümölcsfa, Díszfaiskola, Muskátli, Szobanövény, Pálma, Egynyári, Tavi Növények, Mediterrán Növények, Rózsa, Árvácska, Cserepes Virágok, Cserepes Növények, Orchidea, Krizantém, Ciklámen, Cserepes Dísznövények, Mikulásvirág, Nem Virágzó Szobanövény, Szőlők, Eperpalánta, Díszkáposzta
Parti Kertészet a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Parti Kertészet

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Engels Frigyes Utca 1.
  9700  Szombathely
 2. Bocskai U. 6-8.
  9700  Szombathely
 3. Vásártér Utca 12
  9700  Szombathely
 4. Béke Tér 1
  9700  Szombathely
 5. FENYŐ U. 16
  9700  Szombathely
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete