Koxis Bt., Szombathely

frissítve 2018. május 15.

Leírás

alaptevékenysége a fényképezés, fényképek értékesítése. Alaptevékenységen kívül foglalkozunk fotócikkek, számítástechnikai termékek kereskedelmével, üzletvitelhez kapcsoló tanácsadási szolgáltatással, fordítással, cégképviselettel.


Cégleírás
A Koxis Bt. 2005-ben alapított családi vállalkozás, alaptevékenysége a fényképezés, fényképek értékesítése. Alaptevékenységen kívül foglalkozunk fotócikkek, számítástechnikai termékek kereskedelmével, üzletvitelhez kapcsoló tanácsadási szolgáltatással, fordítással, cégképviselettel. Fotózás, képkeretezés Ön feldíszítheti irodáját, lakását, megajándékozhatja üzleti partnereit, munkatársait, szeretteit és Ön által kiválasztott, bekeretezett beüvegezett fotóval. A képeket az Interneten, a www.fenykep-a-falra.hu webáruházban tekintheti meg. Amelyet a cégünk, a Koxis Bt. Üzemeltet. A webáruházban a kiválasztott fényképeket Ön meg is rendelheti a kívánt kerettel, üvegezéssel együtt. A fotók szerzői joga cégünket, a Koxis Bt.
Illeti. A fotók sokszorosítása csak külön megállapodás alapján. Fotócikkek kereskedelme Cégünk a Koxis Bt. Foglalkozik fotózással kapcsolatos termékek kereskedelmével. Általános árlistát nem készítünk. A mindenki egyedi igények alapján állítjuk össze árajánlatunkat. A termékeket minden esetben Magyarországon nagykereskedőktől vásároljuk. A magyar törvényekben meghatározott garanciát és szállítási szavatosságot garantálunk.
Probléma esetén a hivatalos márkakereskedők Magyarországi garanciális szervizelési lehetőségét biztosítjuk. Üzletviteli tanácsadás Cégünk, a Koxis Bt. Több projektben vett részt, amelyek az üzletviteli tanácsadás területeit ölelték fel. Speciálisan humán erőforrás, pénzügyi tanácsadás, informatikai fejlesztések, cégek folyamatainak feltérképezése és hatékonyság-vizsgálata területein tudjuk segíteni megbízóinkat. Fordítás Cégünk a Koxis Bt. vállal magyarról idegen nyelvre és visszafordítást. Elsődlegesen angol és német nyelvekre, illetve ezen nyelvekről, de igény esetén más idegen nyelvek is szóba jöhettnek.
Kulcsszavak:
Fotó, Fotózás, Fotótechnika, Fényképészet, Fotócikk, Fotó optikai, Fotó optikai cikk, Webdesign, Képkeretezés
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
Koxis Bt. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Koxis Bt.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Vörösmarty Mihály Utca 17/A
  9700  Szombathely
  (94) 327 375
 2. SZOMBATHELY
  9700  Szombathely
  305800363
 3. Király Utca 14
  9700  Szombathely
  (20) 396 8229
 4. Király Utca 14.
  9700  Szombathely
  (20) 348 2551
 5. KIRÁLY U. 19.
  9700  Szombathely
  94/331-431

 6. 9700  Szombathely
  (30) 233 0981
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete