Klier Fodrászat - Szombathely Tesco

3 Vélemények
Klier Fodrászat - Szombathely Tesco
ZANAI UTCA 70.
9700 Szombathely
Vas
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Gazdasági információk

Cégnév
FRISÖR KLIER Kft.
Cégjegyzékszám
01-09-675514
Adószám
11765150-2-43
TEÁOR kód
9602 - Fodrászat, szépségápolás
Cégalapítás dátuma
09 szept. 1998

Leírás

Hajkozmetikum termékkínálatunkban a világ legnevesebb márkáit találja meg! Fodrászaink készségesen nyújtanak segítséget a megfelelő termékek kiválasztásához, valamint azok használatához. Frizurakínálatunk nem feledkezik meg a gyerekekről és az ünnepi frizurákról sem.


Kulcsszavak:
Hajvágás, Frizura, Női Fodrászat, Férfi Fodrászat, Női Fodrász, Hosszú Haj Vágás, Menyasszonyi Frizura, Férfi Hajvágás, Hajkozmetika, Alkalmi Frizurák, Ünnepi Frizura, Rövid Haj Vágás, Fejbőrmasszázs, Személyéhez Illő Frizura, Haj Regeneráló Pakolás, Klier Hajápoló Termékcsalád, Klier Hajkozmetikum
Klier Fodrászat - Szombathely Tesco a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon sajnálom, hogy egy olyan fodrászatba ahol a nyitva-tartás este 20 óráig van kiírva 19:30- kor már nem lehet egy gyermek haját levágatni , mert lezárták már a pénztárgépet. Ja és a kedves hölgy felhívta a figyelmemet ,hogy a gyerekeket 17,18 órakor szokták a szülők vinni nem este és egyébként is 11 órája dolgoznak. Hát én kérek elnézést, hogy igénybe szerettem volna venni a kb. 10 perces (kisfiú hajvágás)szolgáltatásukat bőven nyitvatartási időn belül....

Ügyesek

több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon kedvesek, és ügyesek. Már azt hittem soha nem fogok ügyes fodrászra lelni, de tévedtem. És bármennyi pénzt megér az, hogy megbízhatok bennük ez nekm sokat számit!

Tóth Andrea
Fodrászat

, több, mint 6 hónappal ezelőtt

Nagyon drága ez a hely!Biztos jó minőségű anyagokkal dolgoznak,de szinte megfizethetetlen!Előnye,hogy hamar sorra kerül a vendég.
## frizura# hajvágás# melír
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Klier Fodrászat - Szombathely Tesco részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook