Intergold Óra-Ékszer, Szombathely

2 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

szombatSzo
9:00 – 13:00
vasárnapVZárva
hétfőHZárva
keddKZárva
szerdaSzeZárva
csütörtökCsZárva
péntekP
9:00 – 17:45
Zárva.
Nyitásig  8 h 49 min.
8 h 49 min

Leírás

Az általunk forgalmazott ékszerekre széles körű garanciát vállalunk. A munkát természetesen nem bízzuk másra, a javításokat a lehető leggyorsabban mi magunk végezzük el, ha pedig úgy adódik, cseredarabot biztosítunk.


Cégleírás
A Balogh család 1992-ben nyitotta meg első ékszer- és óraüzletét. A cégalapító Balogh István és felesége dacolva az akkor még szűkös honi kínálattal a kezdetektől arra törekedett, hogy minőségi árukkal és színvonalas kiszolgálással aranyozza be a hozzájuk forduló vásárlók életét. Később fiuk, Zoltán is e gondolatok mentén kapcsolódott be az üzletmenetbe, és jól döntött! Az idő előrehaladtával ugyanis egyre és egyre több vevő értékelte a minőségi hozzáállást, s döntött úgy, hogy ékszer- és óravásárláskor csakis Baloghék tanácsát kéri ki, s három szombathelyi üzletük egyikébe tér be.
Mi nem csak beszélünk arról, hogy az ékszervásárlás bizalmi ügy, hanem teszünk is azért, hogy valóban az legyen. Új üzletünken (Fő tér 38.) nyugati mintára egy "VIP" szobát alakítottunk ki, ahol kényelmesen, maximális diszkrécióban vásárolhat.
Ha régi ékszere meghibásodik, akkor azt is nyugodt szívvel behozhatja hozzánk, helyben, gyorsan kijavítjuk és viselheti tovább.
Kulcsszavak:
Ékszer, Óra, Nyaklánc, Ezüst, Fülbevaló, Órajavítás, Ékszerjavítás, Divatékszer, Karóra, Gyuru, Karikagyűrű, Ékszerdoboz, Gyémánt, Karperec, Arany karlánc, Tissot, Smaragd, Törtarany, Aranyóra, Swatch, Doxa, Certina, Medálok, Igazgyöngy, Cirkónia, Fehérarany, Opál, Türkiz, Titánium, Karláncok, Keresztmedál, Arany, Gyöngy, Órás, Arany ékszer, Ezüst ékszer, Aranylánc, Jegygyűrű, Dkny, Ajándék, Webáruház, Akció, Olcsó, Acél, Garancia, Automata, Kedvezmény, Minőség, Gold, Felvásárlás, Extra, Aranygyuru, Megrendelés, Horoszkóp, Briliáns, Nagy választék, Nyak, Armani, Figaro, Onix, Akciós árak, Tenyésztett gyöngyök, Morellato, Pancer, Színarany, 14 karát, 18 karát, Gicci, Intergold, Kaucsug, Kolié, Szívmedál, Sárga-arany
Intergold Óra-Ékszer a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

ékszer

, több mint 2 évvel ezelőtt

Hatalmas ékszerkínálat fogadja az ide betévedőt. Többször vásároltam már itt ékszert például gyűrűt és nyakláncot is, de még egyikkel sem volt semmi gond. Az eladók kedvesek és segítőkészek. Próbálnak segíteni kiválasztani a legmegfelelőbb darabot. Bátran ajánlom!

ékszerüzlet

, több mint 2 évvel ezelőtt

Karácsonyhoz közeledvén azon tanakodtam, mit vehetnék a nővéremnek karácsonyra.Míg végül arra jutottam, hogy a legjobb ajándék egy nyaklánc lesz egy megfelelő medállal. Rögtön ebbe az üzeltbe mentem, ahol udvarias kiszolgálás fogadott. Egy ezüst nyakláncot sikerült is vennem, medált sajnos nem.
## ékszer# üzlet# nyaklánc
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Intergold Óra-Ékszer részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Fő Tér 17
  9700  Szombathely
  (94) 310 059
 2. Fő Tér 38.
  9700  Szombathely
  (94) 313 287
 3. Fő Tér 24
  9700  Szombathely
  (94) 500 402
 4. Fő Tér 24
  9700  Szombathely
  (30) 633 0805
 5. Belsikátor 3.
  9700  Szombathely
  (94) 460 196
 6. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete