Hotel Ciao Amico, Szombathely

2 Vélemény
frissítve 2018. május 15.

Nyitvatartási idők

keddK24 órán át nyitva
szerdaSze24 órán át nyitva
csütörtökCs24 órán át nyitva
péntekP24 órán át nyitva
szombatSzo24 órán át nyitva
vasárnapV24 órán át nyitva
hétfőH24 órán át nyitva

Leírás

A HOTEL & CAFE CIAO AMICO Szombathely város legújabb színfoltja a szállodaipar és a vendéglátás területén. Szállodánk a Szombathely-Kőszeg főútvonal mellett helyezkedik el a város határában. A hotel 11 szobájának mindegyike zuhanyzós, a szobákban színes TV, telefon minibár szolgálja a vendégek kényelmét. A pihenésre vágyókat a szauna csendes magánya várja. A szálloda saját parkolóval rendelkezik.
Vendégeink szórakozását egyedi hangulatú kávéházunk, casinónk, valamint Biliárd és Darts Clubunk biztosítja. Kávézónkban 36 féle kávékülönlegesség közül választhat. Kétágyas szobáink mindegyike zuhanyzós, színes TV-vel, telefonnal, minibárral felszerelt. A szerencsejátékok kedvelői casinónkban tehetik próbára szerencséjüket.
Biliárd és Darts Clubunk éjjel-nappal vendégeink rendelkezésére áll. Reggelizőnk igény esetén konferenciateremként áll rendelkezésre.


Cégleírás
Története a 80-as évek közepére vezethető vissza. A pizzéria helyén egy fagyizóval indítottak, majd a folyamatos beruházások eredményeként étterem, nigthclub, söröző és biliárd szalon, kávézó, kaszinó a legvégén pedig szálloda nyitott. A Ciao Amico vendéglátó-ipari és szórakoztató centrum Szombathelyen egyedi kínálattal rendelkezik, ahol minőségi szálloda, a szórakozás több formája - játékterem, casino, nigth-club -, valamint a gasztronómiai élmények között egy helyen válogathat az ideérkező.
Földrajzi elhelyezkedése miatt kiinduló pont lehet a Vas megyébe vagy a szomszédos Burgerlandba érkező turisták részére. Személykocsival fél órás út Ausztria, az A2-es autópálya, a büki és a sárvári gyógyfürdő.
Egy órás utazással elérhető az Őrség, a Balaton és az osztrák sípályák, Graz, míg Bécs másfél órás út. Kiválóan alkalmas a más országokba induláskor az első éjszaki pihenésre, téli sítúrákon bázis-szállásaként.
Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Vendéglátóhely, Vendéglő, Idegenforgalom, Vendéglátóipar, Vendéglátóipari egységek, Panzió, Hotel, Apartman, Pizzéria, Utazás, Olcsó szálláshely, Olcsó szálláshelyek, Szálló, Panziók, Szállás, Kávézó, Szálloda, Olcsó szállás, Szállók, Szálláshely, Söröző, Szállásfoglalás, Szórakozóhely, Francia, Zenés, Ciao, Amico, Francia kávézó, Hotel ciao
Hotel Ciao Amico a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Hotel

, több mint 2 évvel ezelőtt

A pizzéria helyén egy fagyizóval indították, majd folyamatos nigthclub, söröző és biliárd szalon, kávézó, kaszinó a legvégén pedig szálloda nyitott. Egybe van minden egymás mellett, így szerintem nagyon hangulatos. Kedvesek, játékossak, segítőkészek! A szálloda legalább 5 csillagos! :)

Ciao Amico

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon-nagyon hangulatok étterem és kaszinó egyben. Nemréigben került átalakításra és még jobban vonza a vendégeket. Külön parkóloja van. Az utcáról kinézetével vonza a vendégeket be. Ha kikapcsolódásra vágysz térj be! :)

Írjon véleményt a(z) Hotel Ciao Amico részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot