Grádics Kft., Szombathely

frissítve 2020. január 9.

Gazdasági információk

Adószám
11512172-2-18
TEÁOR kód
3250 - Orvosi eszköz gyártása

Leírás

Fogaink állapota nem csak funkcionálisan, de esztétikailag is hozzájárul testi és lelki egészségünkhöz. Fizikai szerepük az elfogyasztott étel apróra őrlése, de egy szép és egészséges fogsor magabiztosságot biztosít, egy gyönyörű mosoly külsőnk kiegészítőjévé válhat. Annak azonban, hogy fogaink a lehető legtovább egészségesek maradjanak, számos befolyásoló tényezője van. Sajnos nem elegendő az otthoni fogápolás- fogmosás, szájvíz, fogselyem használata, de rendkívül nagy figyelmet kell fordítanunk egyrészt életmódunkra, másrészt a rendszeres fogorvosi kontrollra. Az emberek többségének görcsbe rándul a gyomra, amint meghallja a fogorvos szót.
Ezek főként gyermekkori, vagy későbbi negatív, fájdalmas tapasztalatokból adódnak. A fogászati beavatkozások ma már szinte fájdalom nélkül zajlanak, de emellett fogorvos társadalmunk zöme kiemelt figyelmet fordít a megnyugtató fogászati környezetre is. Így teszünk mi is a Grádics Fogászat csapata, ahol kellemes légkörben, számos széleskörű szolgáltatással várjuk régi és leendő pácienseinket. Több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezünk a fogászat valamennyi területén, amely biztosítékul szolgál arra, hogy komplex kezelést nyújtsunk az Ön számára is.
Szombathelyi rendelőnkben 3 fogorvos és asszisztenseik, valamint 2 fogtechnikus állnak a hozzánk érkezők rendelkezésére, ahol saját laborunk biztosítja a protetikai munkák gyors és precíz kivitelezését. Implantációk behelyezéséhez szájsebész van segítségünkre. Kiemelt célunk, hogy pácienseink számára a kor színvonalának megfelelő teljes körű fogászati ellátást nyújtsunk minél inkább fájdalommentesen. Ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat, fejlesztjük eszközparkunkat, és figyelemmel kísérjük a piacon megjelenő újabb és újabb fogászati anyagokat.


Kulcsszavak:
Fogorvos, Fog, Fogtechnika, Informatika, Orvosi rendelő, Muszerek, Informatikai szolgáltatások, Fogtechnikai labor üzemeltetése
Szolgáltatások
röntgen diagnosztikai szaktanácsadás - szájhigiénés és fogágybetegségek kezelése - esztétikai fogászat - fogfehérítés - fogékszerek - fogmegtartó kezelések - rögzített és kivehető fogpótlások készítése - allergiás betegségek ellátása - implantológia - nemesfémmunkák - fogszabályozás - fogtechnika
Grádics Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Grádics Kft.

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. Aranypatak Utca 73
  9700  Szombathely
  (94) 339 305
 2. Aranypatak Utca 66
  9700  Szombathely
  (94) 508 131
 3. Dolgozók Útja 1/A
  9700  Szombathely
  (94) 341 741
 4. Aranypatak Utca 38
  9700  Szombathely
  (94) 316 255
 5. Árpád Út 67
  9700  Szombathely
  (94) 320 641
 6. Kassák Lajos Utca
  9700  Szombathely
  (94) 331 554
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete