Gödör- a Haspártiak Vendéglője, Szombathely

4 Vélemény
frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Nyitvatartási idők

keddK
11:00 – 22:00
szerdaSze
11:00 – 22:00
csütörtökCs
11:00 – 22:00
péntekP
11:00 – 22:00
szombatSzo
11:00 – 22:00
vasárnapV
11:00 – 15:00
hétfőH
11:00 – 22:00
Nyitva.
Zárásig  2 min.
2 min

Leírás

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy pincehelyiség Szombathelyen, amiben 16 évig működött egy étterem, amit úgy hívtak, Gödör - A haspártiak vendéglője . 2012. júniusában aztán az égiekkel egyetemben úgy akartuk, hogy másfél évtizednyi sötét, dohos pincelét után valami szebb, tisztább, világosabb, elegánsabb helyre költözünk... Ebből lett a jelenlegi étterem, az új Gödör Szombathelyen, a 11-es Huszár út 6. szám alatt. Bár az étterem külső megjelenésre sokat változott - elegánsabb, világosabb, tisztább, modernebb lett -, az eddigi magas minőségű konyha és közvetlen, tapasztalt személyzet továbbra is a megszokott.
Az ételek mennyisége és minősége is ugyanaz, mint régen volt, és a már-már egyedülálló gyorsaságunk változatlan: a régi vendégek többsége pedig továbbra is szívesen jár hozzánk. Az étterem külső változásával új vendégek, új igények is megjelentek: a tradicionálisan magyar ételek mellett könnyebb, a lazább, kímélőbb ételek is felkerültek étlapunkra. Ahogy változnak a vendégek igényei, mi próbálunk alkalmazkodni hozzá - az időszakos szezonális ajánlataink kiváló lehetőséget biztosítanak erre. A korábbi bezártságot és félhomályt száműztük, a nagy ablakok kellő fényt biztosítnak az étlap alapos böngészéséhez - amire azért bizony továbbra is szükség van. Sőt, a régi hellyel szemben itt most a friss levegőn is lehet a pocakokat tele tömni: nyáron az étterem terasza is kellemes időtöltést kínál.
Bizony, valahogy a nyári estéken, a szabadban még jobban esnek a falatok. Továbbra is vállaljuk, bankettek, céges rendezvények vagy akár családi összejövetelek magas színvonalú lebonyolítását, ahol a létszámtól függően előre egyeztetett, akár az étlapon nem szereplő menü elkészítésére is van lehetőség. Sőt, mindezt akár kitelepüléssel is vállaljuk: akár helyszíni kiszolgálással, akár előre megbeszélt módon, ételkiszállítással.


Kulcsszavak:
Vendéglátás, Étterem, Ital, Étel, Vendéglő, Éterem, Étteremi szolgáltatás, Gödör, Vendéglője, Gödör étterem, Haspártiak, Tiszaújvárosi resaurant
Gödör- a Haspártiak Vendéglője a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Ilona Juhász
értékelés

, több mint 2 évvel ezelőtt

ha Szombathelyen járunk, vagy bárataink oda utaznak feltétlenül itt ebédelünk, figyelmes kiszolgálás nagyon nagy választék, finom ételek, nagy adagok és nagyon jó árak, kell ennél több, hogy nagyon jól érezd magad, egy hibája van, hogy Szombathelyen van és mi Budapesten élünk

étterem

, több mint 2 évvel ezelőtt

Szerintem Szombathelyen ez egy nagyon kedvelt vendéglő. Eddig akárhányszor voltunk, a legtöbbször teltház volt. Az ételek nagyon finomak, megfizethető áron. A kiszolgálás is udvarias.

haspárti

, több mint 2 évvel ezelőtt

Nagyon finom ételek, hatalmas adagok, széles választék.
A kiszolgálás kicsit lassú, de betudható a nagy érdeklődésnek, mert itt mindig sokan vannak, ez az egyik legnépszerűbb vendéglő.
Az étlapjuk sem mindennapi, viccesen tréfásan vannak megfogalmazva a leírások, de itt legalább nem kell megkérdezni, melyik ételnév mit is rejt valójában

haspárti

, több mint 2 évvel ezelőtt

Egy étterem, mely tényleg haspárti.
Csuda emberes adagok, nagyon ízletes ételek, és az étlap sem mindennapi.
Főleg a kétszemélyes tálat ajánlom, amivel egy 3 tagú család teljes mértékben jól lakik.
A somlóis palacsintájuk utánozhatatlan különlegesség.
Aki itt jár, ki ne hagyja

Írjon véleményt a(z) Gödör- a Haspártiak Vendéglője részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Hasonló cégek a közelben

 1. Semmelweis Utca 2
  9700  Szombathely
  (94) 501 401
 2. Semmelweis U. 28
  9700  Szombathely
  (94) 315 891
 3. Domonkos Utca 3
  9700  Szombathely
  (94) 314 059
 4. Szelestey László Utca 50
  9700  Szombathely
  (94) 316 232
 5. Szelestey László Utca 2.
  9700  Szombathely
  (94) 340 320
 6. MALOM UTCA 7
  9700  Szombathely
 7. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete