Fezo Kft. - Abc, Szombathely

frissítve több mint 2 évvel ezelőtt

Leírás

Az 1991-ben alapított FEZO Kft. élelmiszer jellegű kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik, működési területe elsősorban Vas- és Zala megyére koncentrálódik. Üzleteinkben a diszkont áruházak és a hagyományos ABC-k előnyös tulajdonságait próbájuk ötvözni, figyelembe véve a helyi adottságokat. Elsősorban kisvállalkozások kiszolgálására hoztuk létre a C+C áruházainkat. A területünkön működő kereskedőket nem konkurenciaként, hanem potenciális együttműködő partnerként kezeljük, tudva, hogy kapcsolatunk kölcsönös előnyöket hordozhat.


Cégleírás
A FEZO Kft. székhelye Szentgotthárdon található, itt működik a cég üzleteit és partnereit ellátó logisztikai központunk. A saját üzletek és a társult boltok mellett kb. 500 viszonteladó számít rendszeres vásárlónknak, köztük a régió legjelentősebb intézményei és multinacionális vállalatainak üzemi konyhái.
Felismerve, hogy a Magyarországon terjeszkedő multinacionális cégekkel szemben a hazai vállalatok csak társaságokba tömörülve őrizhetik meg versenyképességüket, 2003-ban csatlakoztunk a Reál hálózathoz. Cégünk jövőképének legfontosabb elemeiként kiemelhetjük a hatékonyságot a döntéshozatal tekintetében, a célszerűséget a szervezeti működésben és az átláthatóságot a gazdálkodási folyamatokban. Nagykereskedelmi raktárunk egy korszerű informatikai rendszerrel ellátott logisztikai központ, innen látjuk el partnereinket és a saját üzleteinket is.
Átlagosan 8000 cikkelemet tartunk készleten, ez - a friss áruk kivételével - megfelel egy szupermarket választékának. Valamennyi jelentős hazai élelmiszer- és vegyipari vállalattal közvetlen szerződéses kapcsolatban állunk, többségükkel több, mint egy évtizede folyamatosan együttműködünk.
Kulcsszavak:
Abc áruházak
Fizetési lehetőségek
 • Erzsébet utalvány
  Erzsébet utalvány
Fezo Kft. - Abc, Szombathely a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Fezo Kft. - Abc, Szombathely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot
Facebook

Közelben található FEZO Áruház kirendeltségek

 1. Laky D. U. 2.
  9700  Szombathely
 2. Bartók B. U. 8.
  9900  Körmend
 3. Rákóczi Út 123.
  9900  Körmend
 4. Dobó I. U.
  9955  Szentgotthárd
 5. FEZO Áruház
  40.33 km
  Füzesi Út 10.
  9970  Szentgotthárd