Dolce Vita 4d Ultrahang Stúdió, Szombathely

Dolce Vita 4d Ultrahang Stúdió
Széchenyi U. 4-6
9700 Szombathely
Vas
(20) 474 7087
(30) 236 3688
(20) 570 7766
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Szülész-nőgyógyászati, hasi ultrahangrendelő, kibővítve kismama klubbal. Segítség a fogantatástól a gyerek óvodába kerüléséig. Várandóssággal, szüléssel, szoptatással, gyerekneveléssel kapcsolatos témák.

 1. Contact

Cégleírás
Rendkívül korszerű, négydimenziós ultrahang készülékünk lehetővé teszi, hogy kisbabáját mozgás közben láthassa, akár egy filmen. A magzat látványa megnyugtatóan hat a mamára, hiszen meggyőződhet róla, hogy a babája egészséges, láthatja az arcocskáját, kezét, lábát, megbizonyosodhat a neméről, megszámlálhatja ujjacskáit. Nálunk nincs rohanás, és nem kell a vizsgáló előtt órákat ülnie, mert előre egyeztetett időpontra érkezik.
A látottakat természetesen magukkal is vihetik, CD-n, DVD-n, vagy színes fotón, így a baba is megnézheti majd magát, ha felnő.A 4D ultrahang vizsgálaton kívül egyéb szolgáltatásokkal is várjuk rendelőnkben. Szeretnénk segíteni abban, hogy a lehető legjobban felkészülhessen terhességére, azután majd a szülésre.
Kiscsoportos foglalkozások keretében szakemberek válaszolnak kérdéseire. Megteremtjük a lehetőségét, hogy személyes válaszokat kapjon egy szülésznőtől, bábától vagy nőgyógyásztól az önt érdeklő kérdésekre.
Kulcsszavak:
Nőgyógyász, Szülész, Babamozi, Hasi Ultrahang, Terhes, Hasi, Fogantatás, Ultrahang, 4d ultrahang, Radiológus, Várandós, Magzat, Tanácsadás, Klub, Gyerek, Stúdió, Fotó, Rendelő, Gyógyászat, Nevelés, Étkezés, Baba, Video, Jóga, Orvosi, Torna, Természetgyógyász, Hastánc, Kismama, Vas megye, Baby, Testmozgás, Gyermeknevelés, Gyógyászati eszközök, Szoptatás, Homeopata, Kismama klub, Kapcsolatanalízis, Szonográfus, Ultrahang Felvétel, Ultrahang Foto, Ultrahangrendelo
Dolce Vita 4d Ultrahang Stúdió a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemény

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Dolce Vita 4d Ultrahang Stúdió

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Hasonló cégek a közelben

 1. Dolgozók Útja 1
  9700  Szombathely
 2. Semmelweis Utca 2
  9700  Szombathely
 3. Semmelweis Utca
  9700  Szombathely
 4. Mátyás Kir. Út 8.
  9900  Körmend
 5. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete