Cont-Eco Kft., Szombathely

1 Vélemény
updated on 2018. május 15.

Leírás

Az 1991-ben alapított Cont-Eco Kft az elmúlt évtizedben a vadkárelhárítás, legeltetéstechnika és vadászkertek létesítése terén figyelemre méltó eredményeket ért el. Tevékenységünket Magyarország egész területén végezzük korszerű technológiai háttérrel, felkészült, képzett szakembergárdával. Az általunk forgalmazott, gyártott, beépített termékek, alkatrészek világszínvonalúak.
Megrendelői körünk erdőgazdaságokból, erdészetekből, erdőbirtokosságokból, vadásztársaságokból, valamint agráripari termelőcégekből áll legfőképpen. Segítséget nyújtunk a gazdálkodó szervezeteknek abban, hogy a speciálisan erre a területre kiírt pályázatok elbírálása lehetőség szerint pozitív legyen.
Értjük itt a tanácsadást, szakmai segítséget, valamint esetlegesen a komplett projekt vezénylését is.


Cégleírás
Az 1991-ben alapított Cont-Eco Kft. az elmúlt évtizedben a vadkárelhárítás, legeltetéstechnika és vadászkertek létesítése terén figyelemre méltó eredményeket ért el. Társaságunk 2003 évtől Európa egyik legnagyobb, villanypásztorokat és kellékanyagokat gyártó cége, a francia LACME, valamint 2005 évtől az angol TORNADO Wire LTD. kereskedelmi vezérképviseletét látja el. Az erdészet és vadászat területén nyújtott szolgáltatásaink az alábbiak: Napelemes elektromos és mechanikus vadkárelhárító kerítések létesítése (makkvetés védelem, csemete védelem, erdősítés védelem, szántóföldi kultúrák védelme). Legeltető kerítések létesítése (szarvasmarha, ló, juh, sertés, baromfi).
Vadrezervátumok és vadászkertek egyéb vadgazdálkodási objektumok létesítése (vaddisznó, dám, gím, stb.). Vadföldek, vadlegelők vetőmag ellátási és telepítési szaktanácsadása. Napelemes itatók létesítése vad- és haszonállatok számára. Vad- és háziállatok takarmányozási, gyeptelepítéséi szaktanácsadása. Legeltetéstechnikai eszközök (villanypásztorok, szigetelők, vezetékek, oszlopok, stb.) szakkereskedelme.
Villanypásztor javítása garanciával. Gyümölcsös kerítések és kordonrendszerek építése. Ipartelepek, gyártelepek vagyonvédelmi kerítéseinek építése. Hurkolt és csúszásmentes csomózással készült kerítésfonatok, huzaláru, szakkereskedése.
Kulcsszavak:
Kertészet, Vadászat, Vetőmag, Vezetékek, Oszlop, Villanypásztor, Gyeptelepítés, Szigetelők, Vadkárelhárítás, Ipartelep, Gyümölcsös kerítések, Háziállatok takarmányozása, Legeltetéstechnikai eszközök, Vadföldek, Vadlegelok, Villanypásztor javítása
Cont-Eco Kft. a következő kategóriákban szerepel:

Vélemény

Vadak

, more than 2 years ago

Elég sok vadállat él a szabadban. Ezek nagyon sokféle kárt okoznak ezért van szükség vadelháritásra. A nyúl megrákja a fának a kérgét az őz meg a friss hajtásokat.
## vad nyulak# őzek# rókák
Erre válaszolok    Vitatott tartalom jelentése

Írjon véleményt a(z) Cont-Eco Kft. részére!

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Vásároljon Prémium Tagságot

Hasonló cégek a közelben

 1. PÁLYA UTCA 1
  9700  Szombathely
  (94) 322 112
 2. PETŐFI S.U.2/A.
  9743  Söpte
  +36 20 3675431
 3. A közelben lévő hasonló cégek térkép nézete