Budapest Bank Zrt. - Szombathelyi Fiók

Cégnév:
Budapest Bank Zrt. - Szombathelyi Fiók
Cím:
Kőszegi U. 3/A.
Irányítószám/Település:
9700 Szombathely
Megye:
Vas
Telefon:
(1) 477 7777
Fax:
(94) 325 853
Weboldal:
Frissítve 4 nappal ezelőtt | Cégadatok változtatása| Hibás adat

Leírás

A Budapest Bank-csoport vezetői és munkatársai napi munkájuk során folyamatosan szem előtt tartják az alábbi értékeket: Egyenesség: Akár ügyfeleinkről, vagy feladatainkról, akár céljainkról van szó, mindig az egyenes utat és megoldást választjuk. Szolgáltatásaink nyújtása során érthető, őszinte és lényegre törő kommunikációra törekszünk. Egyszerűsítés: Az ügyfeleinknek nyújtott szolgáltatások kapcsán a világos és egyszerű módszereket részesítjük előnyben. Törekszünk a gyors és könnyen igénybe vehető szolgáltatások kialakítására, kerüljük a felesleges adminisztrációval járó bürokratikus ügyintézést.
Átláthatóság: Ajánlatainkat és javaslatainkat átláthatóvá, ellenőrizhetővé tesszük. Ügyfélközpontúság: Szolgáltatásaink kialakítása és az ügyfélkiszolgálás során kiemelt figyelmet fordítunk ügyfeleink pénzügyi igényeire és velünk szemben megfogalmazott elvárásaira. Értéknyújtás: Ügyfélkiszolgálásunk során a hosszú távú, valódi értéket nyújtó pénzügyi megoldásokat részesítjük előnyben.
Nyitottak vagyunk az innovatív elképzelésekre, ugyanakkor biztonságot adó tudatossággal és felelősségteljesen működünk ügyfeleink, a közösség, munkatársaink és a társadalom érdekében.

Képek hozzáadása

Kulcsszavak:

Biztosítás, Hitel, Bank, Számlavezetés, Kölcsön, Bankkártya, Nyugdíjpénztár, Hitelkártya, Megtakarítások, Eszközlízing, Treasury

Márkanevek

Budapest Bank

A Budapest Bank Zrt. - Szombathelyi Fiók cég a következő kategóriákban szerepel:

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Budapest Bank Zrt. - Szombathelyi Fiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!


Üzletek a közelben

 1. Kossuth Lajos Utca 2.
  8900  Zalaegerszeg
 2. Várkerület 77.
  9400  Sopron
 3. Szent László Utca 1.
  8500  Pápa
 4. Kossuth Lajos U. 103
  8360  Keszthely
 5. Szabadság Tér 8.
  8401  Ajka