Agora Jegyiroda - Szombathely

Agora Jegyiroda - Szombathely
BELSIKÁTOR 1
9700 Szombathely
Vas
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

A Filharmónia Budapest és Felső-Dunántúl Koncert és Fesztiválszervező Nonprofit Kft. Magyarország legrégebbi, és máig egyik legjelentősebb professzionális hangverseny- és fesztiválrendező cége. 1952-ben alakult Országos Filharmónia néven, és évtizedekig az egész ország területén egyedüliként rendezte a komolyzenei koncerteket. Több tízezer rendezvénnyel a háta mögött, 1997-ben alakult át közhasznú társasággá.

 1. Hangversenyek
 2. Hírlevél
 3. Érdekességek

Cégleírás
Az utóbbi években átlagosan 460 koncertet rendez évente Budapesten és a Dunántúl számos településén. Saját bérleteket hirdet Budapesten, Győrben, Szombathelyen, Sopronban, Székesfehérváron, Veszprémben, Tapolcán, Keszthelyen és Nagykanizsán.

Fontos feladatának tekinti az ifjúság zenei nevelését, a kortárs zenei koncerteket, valamint a fiatal, pályakezdő művészek segítését.

Leglátványosabb tevékenységét képezik a hagyományos zenei fesztiválok, melyek komoly nemzetközi rangot vívtak ki maguknak. A legrégebbi magyar zenei fesztivál a Budapesti Zenei Hetek, mely 50 év óta minden évad kezdetén kiemelkedő művészi rangú produkciókkal, világhírű vendégművészek fellépésével reprezentálja zenei életünk színvonalát. A 38 éves tradíciójú Korunk Zenéje kortárs zenei fesztivál rendezvényein ősbemutatók százai, a világ zenei újdonságainak tucatjai hangzottak el az elmúlt évtizedekben. A 2006. évtől a Filharmónia szervezi a Régi Zenei Napokat és a Nemzetközi Bartók Szeminárium és Fesztivált, melyekhez mesterkurzusok kapcsolódnak, valamint a fél évszázados hagyományú Budapesti Nemzetközi Zenei Versenyt.
Kulcsszavak:
Hangverseny, Filharmónia
Szolgáltatások
Hangversenyek, Zenei Ösztöndíjak, zongoraversenyek, Gordonkaverseny, Ifjúsági koncertek, zenei fesztiválok
Fizetési lehetőségek
 • Készpénz
  Készpénz
 • Szép kártya
  Szép kártya
 • Erzsébet utalvány
  Erzsébet utalvány
Agora Jegyiroda - Szombathely a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Agora Jegyiroda - Szombathely

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. RÁKÓCZI U. 3.
  9700  Szombathely
 2. KISFALUDY UTCA 25.
  9021  Győr
 3. Czuczor Gergely Út 18-24
  Győr  Győr
 4. Dózsa György Út 1.
  8200  Veszprém
 5. Kossuth Lajos Utca 10 . 513. Szoba
  8200  Veszprém